Lévai Richárd

Lévai Richárd hivatalos Facebook Blueprint és Digital Marketing Institute minősítéssel rendelkező szakember, a Liftup Kft. ügyvezetője, az üzleti eredményeket szállító közösségi marketing specialistája. 

Több, mint 20 éve segít vállalkozásoknak sikereket elérni az online marketing területén. Első Google Ads minősítését 2011-ben szerezte meg, első Facebook Blueprint minősítését pedig 2017-ben.

2021-ben az elsők között szerezte meg Magyarországról a Digital Marketing Institute Social Media Specialist minősítését.

Könyvei:

Közösségi kalandozások – 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon

Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0

Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával? 

GDPR IRÁNYTŰ Online marketinghez

Az online marketinggel és adatvédelemmel foglalkozó Liftup Kft. ügyvezetője és egyik tulajdonosa.

2015-ben a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján az első háromba került a Diktio Labs kutatásában, 2016-ban a VOSZ az Év Vállalkozója díjával tüntette ki. A Datalyze 2019-es és 2020-as kutatásában bekerült a B2B influencer toplista első 10 helyezette közé, az ecommerce érdeklődésű vállalkozók számára érdekes B2B infuencer toplistán pedig a második helyen végzett.

Referenciái között olyan márkák is megtalálhatóak, mint a Robert Bosch, a CEWE Fotókönyv, a Piatnik, az OLX.hu, vagy a Telenor.Kozossegikalandozasok.hu blogja 2010 óta biztosítja a naprakész információkat azoknak, akik bevételt szeretnének a közösségi médiából. Közösségi konditerem képzésein már több, mint 1000 marketinges és cégvezető fejlesztette tudását.
Konferenciák és vállalati képzések rendszeres előadója, véleményét gyakran kérdezik a legnagyobb kereskedelmi televíziók, rádiók, újságok.


Szeretnéd felvenni a kapcsolatot Lévai Richárddal?
Írj e-mailt, vagy töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot itt!