Lévai Richárd

Lévai Richárd az üzleti eredményeket szállító közösségi marketing specialistája, a „Közösségi kalandozások- 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon”, a „Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0” és a “Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával?” című könyvek szerzője, hivatalos Facebook hirdetői minősítéssel rendelkező szakember.

Az online marketinggel és adatvédelemmel foglalkozó Liftup Kft. ügyvezetője és egyik tulajdonosa, az RG Stúdió egyik alapítója.

2015-ben a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján az első háromba került a Diktio Labs kutatásában, 2016-ban a VOSZ az Év Vállalkozója díjával tüntette ki.

Referenciái között olyan márkák is megtalálhatóak, mint a Robert Bosch, a CEWE Fotókönyv, a Piatnik, az OLX.hu, vagy a Telenor.


Kozossegikalandozasok.hu blogja 2010 óta biztosítja a naprakész információkat azoknak, akik bevételt szeretnének a közösségi médiából. Közösségi konditerem képzésein már több, mint 1000 marketinges és cégvezető fejlesztette tudását.
Konferenciák és vállalati képzések rendszeres előadója, véleményét gyakran kérdezik a legnagyobb kereskedelmi televíziók, rádiók, újságok.